Divizia atasamente pentru utilaje de constructii, este sursa de incredere si partenerul ideal pentru firmele din Romania.

Termeni si conditii

 

1. Dispozitii Generale

 

Acest site www.mbgatasamente.ro este operat de catre MBG PARTS S.R.L., societate comerciala legal infiintata conform legilor romane, cu sediul in Str. Molidului, nr. 10, Zarnesti, Brasov, inregistrata la Registrul Comertului J08 /508 /2017 cu numarul , CUI RO 37204212.

Pentru a folosi site-ul nostru in deplina siguranta va recomandam citirea cu atentie a prezentilor termeni si a conditiilor.

Utilizand acest site va exprimati acordul deplin cu privire la continutul acestor „Termeni si Conditii”, fara nicio alta rezerva. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in nici un fel. Bifand casuta avand mentiunea "de acord" va exprimati consimtamantul deplin cu privire la acceptarea prezentilor „Termeni si Conditii”, respectiv faptul ca ati analizat si asumat toate clauzele prezentului contract. Ne rezervam dreptul de a face modificari asupra acestor date fara notificari prealabile.

Prezentul document defineste orice contract in baza caruia MBG PARTS S.R.L transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre beneficiar / consumator (denumit in continuare "Clientul"), iar Clientul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv acele contracte care au ca drept obiect atat produse cat si servicii.

 

Legea care guverneaza prezentul contract este cea a statului roman.

 

Ne asumam dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum si orice modificare a site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor in acest sens. Societatea MBG PARTS S.R.L nu va putea fi trasa la raspundere pentru erorile aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc.

 

2. Produsele

 

In momentul livrarii, acestea sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. MBG PARTS S.R.L poate publica pe site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre aceasta.

 

Produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Daca stocul este insuficient, ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile. Atunci cand un produs din comanda dumneavoastra nu se mai afla pe stoc, veti fi contactat intr-un timp cat mai scurt si veti decide daca doriti inlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fara acest produs. Nu va vom trimite produse similare pentru a inlocui un produs comandat decat cu acceptul dumneavoastra.

 

POLITICA DE PRETURI

 

Preturile afisate pe www.mbgatasamente.ro sunt in lei si includ TVA. Preturile pot suferi modificari fara o notificare prealabila. Pentru comenzile plasate si confirmate in scris pe whatsapp sau e-mail, preturile vor fi cele din momentul realizarii comenzii.

 

Orice decizie referitoare la pretul de revanzare este 100% la dispozitia retailer-ului.

 

3. Comanda

 

Comenzile se initiaza numai in format scris pe whatsapp sau la adresa de e-mail contact@mbgparts.ro    office@mbgatasamente.ro

 

4. Livrarea

 

Marfa ofertata este exwork -Brasov, taxele de curierat cad in sarcina cumparatorului, sau beneficiaza dupa caz de conditiile contractuale existente ce la are furnizorul (MBG PARTS S.R.L.), contra cost.

MBG PARTS S.R.L. nu se face raspunzator de conditiile de livrare.

 

5. Retur si garantie

 

Orice reclamatie in cadrul termenului de garantie, va fi insotita de urmatoarele documente:

- factura achizitie (copie), certificatul de garantie (dupa caz), dovada montarii intr-un service autorizat R.A.R., descrierea defectului constatat sau a deficientei ( fisa de montanj/constatare)

- garantia la senile si anvelope se acorda pentru perioada ramasa dintr-un an de la facturare/livrare

- nu putem storna si schimba lichide (uleiuri, sprayuri, etc..) si becuri, din motive de asigurare a calitatii

- pentru piesele stocabile retururile se efectueaza numai cu penalizare de 30% pentru restocare.

Marfa nereclamata in scris, in 5 zile de la livrare se considera acceptata.

 

6. Confidențialitatea datelor

 

Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale referitoare la magazinele noastre si brandul MBG PARTS S.R.L.

 

MBG PARTS S.R.L nu incurajeaza spam-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, MBG PARTS S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

 

7. Informațiile oferite prin intermediul site-ului & protectia datelor cu caracter personal

 

Conform cerintelor Regulamentului General Privind Protectia Datelor (GDPR) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, MBG PARTS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta, si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatori.

 

De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca utilizatorul poate manifesta oricand dreptul de opozitie, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastra de date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea www.mbgatasamente.ro si la protecția utilizarii, ne puteți contacta prin intermediul secțiunii “Contact” din site.

 

Scopurile in care MBG PARTS S.R.L poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le pot fi oferite sunt asociate comercializarii serviciilor si produselor, cum ar fi:

 

- procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor www.mbgatasamente.ro

 

- oferirea de alte produse si/sau servicii catre dumneavoastra

 

- facturare;

 

- solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre utilizatori;

 

- realizarea de studii de piata și de produs si marketingul produselor si al serviciilor www.mbgatasamente.ro

 

- contactarea utilizatorilor (prin posta, e-mail, fax, mesaje text, telefon, whatsapp) in legatura cu alte oferte de produse si servicii apartinand MBG PARTS S.R.L in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru utilizatori (in afara de cazul in care ați facut o cerere scrisa de a nu fi contactat in acest sens)

 

- inregistrarea informatiilor dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerințe pe care le aveți in legatura cu programele de recompensare a clientilor sau alte programe similare.

 

8. Limitarea raspunderii

 

MBG PARTS S.R.L nu este raspunzatoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor www.mbgatasamente.ro;

– acces neautorizat la datele utilizatorului;

– declaratii/actiuni ale unei terte parti asupra serviciilor www.mbgatasamente.ro;

– achizitia de bunuri si servicii complementare rezultate din tranzactii sau mesaje primite si incepute prin/de pe www.mbgatasamente.ro.

 

9. Alte prevederi

 

Neachitarea facturii pana la data scadenta indicata, genereaza penalitati de 2%/zi.

Taxa de mediu pentru uleiuri este inclusa C F . O U G . 196/ 2005

Produsele sunt proprietatea MBG PARTS S.R.L. pana la  achizitarea integrala a facturii. Curs euro BT +1%

Factura are valoare de contract conform legii 469/ 2002.

Orice litigiu se va judeca la Judecatoria Zarnesti, jud. Brasov.

 

IBAN: RO25TREZ1385069XXX002355; Banca: TREZORERIA STATULUI